Malmö FF

Malmö FF har länge varit ett framgångsrikt fotbollslag med hela 79 säsonger i Allsvenskan och de ligger etta i Allsvenskans maratontabell. Även i år är de Sveriges mest framgångsrika Skånelag och ligger på en förstaplats, 6 poäng före AIK.

På hemmaplan har det inte blivit lika många poäng som borta, trots att Malmö bara har förlorat en match. På bortaplan har det däremot inte blivit en enda förlust. Det är något som de delar med IFK Göteborg, men skillnaden är att IFK endast har en vinst medan Malmö har 6 stycken. Noterbart är även att MFF ligger på en klar förstaplats i antal insläppta mål med endast 11 stycken på 15 matcher. Även framåt har spelet varit bra och de har gjort 27 mål.

Vad betyder odds?

Oddset talar om för dig vem som är favorit i en match. En mer exakt definition av odds är att det säger hur stor sannolikheten är för ett visst resultat. Ett odds på 10 gånger pengarna för MFF innebär att det inträffar 1 gång på 10. Ett odds på 1,5 inträffar lite mer än 6 gånger på 10. Det betyder att ett lägre odds innebär en större chans för att laget ska vinna. Om du vill läsa mer om odds kan du förslagsvis göra det på Tippat.se. De guidar dig till de bästa spelsajterna där du kan spela på bland annat MFF.

Sista halvan av årets allsvenska

Malmö FF måste räknas som favoriter till att ta hem Allsvenskan. De tippas vinna av de flesta experterna och får genomgående låga odds. Möjligen kan AIK vara ett hot och tätt efter dem kommer bland annat BK Häcken, Kalmar FF och IFK Göteborg. Det kommer säkert att bli hårt på slutet och möjligen kan en direkt avgörande match vara i den 27:e omgången, den 5:e oktober, när MFF möter just AIK på bortaplan. Det är heller inte till någon nackdel Malmö att AIK möter Kalmar FF borta i sista omgången. För närvarande har inte Kalmar förlorat någon match på hemmaplan.