Spelare i Malmö FF

Jo Inge Berget är tillbaka i Malmö FF efter ha spelat i New York City FC en säsong. Han spelade sin första match mot IFK Norrköping då med förlust.  I Matchen mot AZ Alkmaar så blev det dock en bejublad comeback då Berget gjorde det enda målet i matchen.

Dock blev det det enda målet i detta genrep inför Allsvenskan. I det hela så var de nöjda över sitt spel och ser fram emot säsongen. Vi har tidigare skrivit om Malmö FF’s och hur de inledde säsongen för Allsvenskan 2017. Vi lär få återkomma då de spelat ett antal matcher för att se hur formen är för de himmelsblåa laget. Tränaren Uwe Rösler tycker att laget är resolut och överlag gjorde en bar match mot AZ Alkmaar.

Uwe Rösler lyfter fram ytterligare spelare i Malmö FF som gjorde bra ifrån sig under den matchen mot AZ Alkmaar. Rasmus Bengtsson, Lasse Nielsen och Behrang Safari var de som tränaren tyckte hade utmärkt sig extra under genrepet. Guillermo Molin var också nöjd som tillsammans med Berget spelar anfallare i Malmö FF. Det som står i kalendern är den Allsvenska premiärmatchen mot Häcken den första april. Om det blir ett skämt eller inte återstår att se.