Upplev Premier League

Den största ligan i England, som ses av miljoner människor världen över, är ingång och alla fotbollsfans har redan städat sin kalender så de kan se alla matcher. Vad sägs som att få se en match live?

Du kan köpa paketresor där allt är inkluderat: du får en flygbiljett tur och retur, boende på hotell i upp till två nätter beroende på paket, en officiell biljett till matchen, frukost varje morgon och ett journummer du kan ringa när du får problem eller har funderingar. Till grundpaketet kan du lägga till extra detaljer om du vill. En del vill gärna att paketarrangören bokar resa till och från flygplatsen, middagsbokningar samt att uppgradera hotellet eller antal nätter. Undersök alltid varifrån arrangören får sina biljetter, de ska vara officiella! Annars kan biljetterna vara kopior eller duplicerade vilket betyder att du kommer inte att komma in.

När du bokar genom ett svensk företag får du en resegaranti och försäkring som kan hjälpa dig eller erbjuda ersättning om planet eller matchen ställs in. Kostnaden för ett färdigt paket kan kosta lite mer men du slipper planeringen och kan med trygghet betala för en matchbiljett. Du behöver inte oroa dig för fejkad biljettförsäljning eller att hitta ett hotell i närheten av arenan. Eftersom företagen är insatta i städerna och områdena du ska resa till, kan du få bra tips om hur kollektivtrafiken fungerar och områden du ska undvika.

Vill du få ut det mesta av ditt besök kan du även boka in andra aktiviteter, tillsammans med arrangören eller själv. I England finns det flera roliga turistattraktioner att uppleva: besök vaxkabinettet Madame Tussauds eller får en guidad tur av Westminister Abbey.